Echipa KlikAds – Profesioniștii Din Spatele Succesului Tău Online

Echipa de marketing digital
În culisele KlikAds, o echipă de experți în marketing digital lucrează dedicat pentru a-ți aduce afacerea în prim-planul scenei online. Noi nu doar că oferim servicii, noi construim relații bazate pe rezultate și încredere.

// Liderii KlikAds: Viziune și Experiență

Salut! Vrem să-ți facem cunoștință cu echipa noastră. În prim plan este Mugur Ifrim, fondator și CEO, care gândește fiecare mișcare strategică. Alături de el, Lucian Ionescu și Tudor Ștefan, ambii cofondatori, aduc valoare adăugată echipei noastre. Lucian, în calitate de CTO, este mintea din spatele tehnologiei noastre, în timp ce Tudor, Director de Conținut Video, a jucat un rol esențial în conturarea viziunii companiei prin expertiza sa.

Mugur Ifrim

CEO, Fondator

Cu o bogată experiență ca proprietar de magazin online și specialist Google Ads, Mugur oferă o perspectivă valoroasă și soluții personalizate care propulsează afaceri ca a ta spre noi orizonturi de succes.

Lucian Ionescu

CTO, Co-Fondator

Lucian este specialistul tehnologic al echipei, asigurând că fiecare instrument digital este finisat pentru a oferi cele mai eficiente strategii de marketing online.

Tudor Ștefan

Director de Conținut Video și Co-Fondator

Tudor are un rol esențial în a comunica viziunea companiei tale printr-o narativă video puternică și convingătoare, care rezonă cu audiența ta țintă.

// Echipa Noastră – Inima Serviciilor Noastre

Suntem mândri să te introducem în inima KlikAds – o echipă dinamică și talentată de strategi de marketing, creatori de conținut și analiști de date. Fiecare membru își aduce expertiza și pasiunea pentru a sprijini creșterea afacerii tale.
// KlikAds – Un Premier Partner Google

Ca Premier Partner Google, KlikAds este recunoscută pentru expertiza în utilizarea soluțiilor Google Ads și pentru a ajuta clienții să obțină rezultate maxime. Colaborează cu noi pentru a beneficia de cunoștințele și resursele unei echipe care este pe deplin acreditată de Google.

// Mesaj de la CEO

“La KlikAds, combinăm expertiza tehnică cu o înțelegere profundă a dinamicii comerțului online pentru a oferi strategii care conduc la creșterea vânzărilor. Fiecare soluție este gândită pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii tale, și suntem dedicați să construim parteneriate de succes bazate pe transparență și rezultate măsurabile.” – Mugur Ifrim
Mugur Ifrim

// Parteneriatul Pentru Succesul Tău Online

Ești pregătit să îți accelerezi succesul online? Contactează-ne astăzi și hai să discutăm cum te poate susține echipa noastră de experți.

Descoperă Poveștile de Succes ale Clienților Noștri

Vrei să vezi cum am ajutat alte afaceri să crească? Vizitează pagina noastră de Testimoniale pentru a afla mai multe despre experiența clienților cu KlikAds.

experți Google Ads