Alătură-te Programului de Colaborare Klikads și Maximizează-ți Veniturile!

flux de venituri

Devino un partener colaborator Klikads și profită de oportunitatea de a crește alături de o agenție de marketing digital de top! Noi nu doar că îți oferim o platformă pentru a câștiga, dar îți garantăm și suportul pentru a construi un flux continuu de venituri. Iată ce trebuie să știi:

// Structura Comisionului

20% comision

pentru 1-5 clienți activi

25% comision

pentru 6-10 clienți activi

30% comision

pentru mai mult de 10 clienți activi

Comisioanele se aplică pentru o perioadă de până la 6 luni pentru fiecare client adus.

// Faza de Probe Gratuită și Rolul Agenției

* Oferim o lună gratuită de servicii clienților tăi, timp în care îi ajutăm să vadă beneficiile imediate ale colaborării cu noi. Aceasta este perioada în care echipa noastră depune eforturi intense pentru a asigura rezultate care să convingă clientul de valoarea serviciilor noastre, stabilind astfel baza pentru un parteneriat pe termen lung.

* Această lună gratuită este, de asemenea, o perioadă în care colaboratorii noștri pot înțelege și aprecia cum eforturile noastre pot transforma o recomandare într-o sursă constantă de venit.

* În această lună introductivă, comisioanele nu sunt aplicabile, oferind însă o oportunitate valoroasă de a-i convinge pe clienți de beneficiile pe termen lung ale serviciilor noastre.
beneficii agenție de Promovare Google Ads
performanta google ads

// Sustenabilitate și Performanță

* Performanța noastră asigură continuitatea și succesul parteneriatelor, motiv pentru care comisioanele se limitează la primele 6 luni de la aducerea unui client nou.

* Acest model stimulează o contribuție activă și continuă din partea colaboratorilor, încurajând aducerea de clienți noi și de calitate.

suport complet

// Beneficiile colaborării

* Dacă te confrunți cu dificultăți în a-ți crește veniturile din magazinul tău online, recomandând Klikads prietenilor și relațiilor tale poți deschide noi fluxuri de venituri.

* În plus, primești suportul complet al echipei noastre, care te ajută să optimizezi și să îmbunătățești continuu strategiile de recomandare.

Cum să te alături:

Pentru a deveni afiliat Klikads, trimite-ne un email la contact@klikads.ro. Suntem gata să te sprijinim în fiecare pas și să te ajutăm să atingi obiectivele financiar